Huoneiston esittely

Siistikuntoinen 4+2hengen lomahuoneisto mukavuuksin

December 18, 2018 juha (at) ellinloma.fi
Hotellirakennuksen päädyssä olevaan 50 neliön lomahuoneiston viereen pääset mukavasti omalla autolla. Oma autopaikka sähköpistokkeella löytyy. Huoneistossa tehty remontti loppuvuodesta 2018. Ainakin tällä hetkellä puisto/järvinäkymä.

Huoneistoon voi majoittautua kuusi henkilöä. Mukavuuden takaamiseksi suositeltava määrä on neljä. Huoneistossa on erillinen makuuhuone parivuoteella, erillinen makuutila kahdella vuoteella. Sohvan saa tarvittaessa lisävuoteeksi. Meillä nukut mukavasti Vallilan lakanoissa.

Vuokrahintaan sisältyy lisäksi 
- ilmainen langaton nettiyhteys (tällä hetkellä noin 20MB/s, parannusta tulossa)
- Lounean Kaapeli-TV. LG:n kotiteatteripaketti (hankittu 11/2018) hoitaa äänipuolen. Voit myös katsella omia DVD-levyjäsi sujuvasti tämän kautta.
- Erillispyynnöstä saat ilmaiseksi käyttöösi lomasi ajaksi myös kannettavan tietokoneen SSD-levyllä. Mahdollisuus lunastaa kone omaksi lomasi jälkeen.
- Myös loppusiivous kuuluu hintaan. Toki perussiisteydestä toivotaan vuokraajan pitävän huolta.

Huoneistossa on:
- Perus ruuanlaittovälineistö ja astiat kuudelle henkilölle
- Keraaminen kahden levyn liesi (uusittu 11/2018), jääkaappi, astianpesukone (uusittu 1/2019), leivänpaahdin, vedenkeitin, Krups espressokone (hankittu 11/2018) ja kahvinkeitin
- Saniteettitiloissa: Perustarpeiden lisäksi suihku kylpyammeen kera ja kuivaava pesukone (asennettu 11/2018, max 5kg). Eteisessä on lisäksi kuivauskaappi.
- Parveke... Niin jos joku kutsuu ranskalaista parveketta sellaiseksi sitten sellainen on.

Huoneistossa ei ole saunaa. Eri saunavaihtoehtoja on alueella runsaasti. Halvin vaihtoehto hotellin yleinen sauna lauantaisin. Hotellilla myös pieni uima-allas. Kysy hotellin respasta tarkemmat hintatiedot.

Jos ehdottomasti inhoat Vallilan tuotteita, Stenvallin ankkoja ja muumiastiastiastoja tämä ei ole sinun lomapaikkasi ;)